به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمد حسن نبوی، در نشست حوزه و مطالبات رهبری با عنوان تخصصی «تبلیغ»، که در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به تلاشهای بیوقفه مبلغان حوزه در سراسر کشور، اظهار کرد: دینداری کنونی مردم را باید در گرو فعالیت مبلغانی دانست که در هر زمانی به کارهای تبلیغی خود میپردازند.
وی، با اشاره به جمعآوری و تدوین انتظارات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در چند سال گذشته، ابراز نمود: با ارزیابیهای دقیق، درصدد اصلاح نواقص تبلیغی هستیم، یکی از نواقص تبلیغ در حوزه، تعداد کم متقاضیان هجرت بلند مدت بود که اکنون این تعداد به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
* هویتبخشی به تبلیغ، بزرگترین دستاورد حوزه
حجتالاسلام والمسلمین نبوی، مطرح شدن هویتبخشی به موضوع تبلیغ را از دستاوردهای درخور توجه حوزه برشمرد و خاطرنشان کرد: اکنون، این رشته به عنوان رشتهای علمی در حوزه مطرح است و بیش از هفت رشته در این رابطه به وجود آمده است.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه، با اشاره به اینکه امسال 450 طلبه در کارشناسی ارشد تبلیغ شرکت کردند، اذعان کرد: این استقبال تا آن اندازه بود که این معاونت را واداشت که رشته تبلیغ را در مقطع دکتری فعال کند و دو دوره از رشته تبلیغ با گرایش خارج از کشور را در مقطع کارشناسی ارشد برگزار نماید.
* 70 درخواست تأسیس سفیران هدایت
وی، با اشاره به حوزههای علمیه سفیران هدایت در سراسر کشور، افزود: اکنون، 48 حوزه علمیه تربیت مبلغ در سراسر کشور با عنوان سفیران هدایت وجود دارد، موفقیت این حوزهها تا آن اندازه بود که اکنون هفتاد درخواست برای تأسیس این مدارس در سراسر کشور داریم که در حال بررسی هستند.
حجتالاسلام والمسلمین نبوی، با اشاره به ترمهای متمرکز مکالمه زبانهای انگلیسی و عربی برای طلاب سفیران هدایت، اضافه کرد: طلاب این مدارس، پس از دانشآموختگی، به مدت پنج سال به تبلیغ اعزام میشوند.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه با بیان اینکه در سال گذشته، هفده هزار ساعت تبلیغی در آموزش و پرورش داشتیم، بیان کرد: بخشی از اعزامهای این معاونت، به مدارس شبابهروزی کشور است، هر مدرسه شبانهروزی که بیش از 350دانشآموز داشته باشد، یک مبلغ نیز به آنجا اعزام میشود.
* مدارس امین، رویداد بزرگ فرهنگی کشور
وی، با اشاره به تأسیس مدارس «امین» در سراسر کشور، تأکید کرد: 110 مدرسه دخترانه و پسرانه امین در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در سه سال گذشته به وجود آمده است، اگر از این مدارس حمایتهای لازم به عمل آید، تبدیل به یک رویدار بزرگ فرهنگی در کشور میشود.
* طلاب حوزه علمیه قم، ارتش سایبری خود را به رخ کشیدند
حجتالاسلام والمسلمین نبوی، آموزش معلمان سراسر کشور و استفاده از شیوههای مدرن تبلیغی مانند تبلیغ اینترنتی را از دیگر دستاوردهای این معاونت برشمرد و خاطرنشان کرد: برای نمونه، در سفر مقام معظم رهبری به قم، طلاب مبلغ حوزه علمیه قم دو کار سایبری انجام دادند که رادیوی بیبیسی رسما اعلام نمود که طلاب حوزه علمیه قم، ارتش سایبری خود را به رخ کشیدند.
معاون تبلیغ آموزشهای کاربردی حوزه از لزوم تجهیز حوزه به نشریات متنوع تبلیغی سخن گفت و اظهار کرد: مبلغان، عنوان نشریهای است که به شکل اختصاصی بین مبلغان و ائمهجماعات کشور توزیع میشود.
وی، در پایان، ابراز نمود: آمادهسازی طرح جامع تبلیغی که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز بود، شروع شده است که آن چشمانداز چهل سال آینده تبلیغ در حوزه را ترسیم میکند.